Bilboarden
Bilboarden
Langzaam loop je de traptreden naar boven. Je kunt er doorheen kijken en de grond lijkt steeds verder weg. Eenmaal boven aangekomen krijgen jullie een korte uitleg en dan is het zo ver. Je glijd naar beneden en land in het water! Leer glijden, salto's en snoekduiken op deze bilboardschans.
Banaanvaren
Banaanvaren
Samen met (een deel van) jouw team, collega ondernemers óf mensen die je net hebt ontmoet stap je op de banaan. We beginnen rustig maar uiteraard blijft dat niet zo. De ``kapitein`` doet er alles aan om jullie van deze banaan af te krijgen. Hoe lang houd jij je zittende?
Waterskiën & Wakeboarden
Waterskiën & Wakeboarden
Leer waterskiën en/of wakeboarden op de 900 meter lange waterskibaan. Een enthousiaste buitensportinstructeur leert je de ins- en outs van het waterskiën en wakebaorden. Wie weet lukt het jou aan het eind van de dag rond te komen, óf zelf een klein sprongetje te maken,..
SUPpen
SUPpen
Stand Up Paddling: Een leuke wateractiviteit waarbij het de bedoeling is dat je jouw evenwicht bewaart terwijl je staand op een SUPboard het meer over paddelt. Na een korte uitleg mag je aan de slag en mag je een rondje op het festivalmeer maken!

En meer!

Mede mogelijk gemaakt door: