Actief, passief & beauty

Op het droge

Klimmen & klauteren
Klimmen & klauteren
Ga klimmen & Klauteren in het klimpark van Break Out Grunopark, gevestigd midden op het festival terrein! Op 4 en 8 meter hoogte zijn verschillende parcoursen uitgezet. Hindernissen en ziplines zijn de obstakels op jouw route. Veel plezier!
Escaperooms
Escaperooms
Verschillende escaperooms zijn te spelen tijdens TROTS: Mars, de Classroom en de Bar. Los raadsels op, zie verbanden, voer de opdrachten correct uit en denk out of the box. Lukt het jou binnen een uur te ontsnappen?
Archery Tag
Archery Tag
Het lijkt op boogschieten maar zit nét iets anders in elkaar. Bij archery Tag schiet je namelijk niet op een target, maar op elkaar! Je wordt in een team ingedeeld en dan barst de strijd los. Zorg dat je niet geraakt wordt!
Boogschieten
Boogschieten
Leer boogschieten als Robin Hood! Ontspan, span de boog, breng je duim naar je mond, adem nog eens goed in en,.. schiet! Lukt het jou de roos te raken of heb je íets meer oefening nodig? Je ontdekt het tijdens een workshop boogschieten!
Bamboebouwen
Bamboebouwen
Maak een bouwwerk van bamboe! Het festivalterrein kan áltijd meer kunstwerken gebruiken. Bouw samen een bouwwerk van bamboe. Wees creatief óf juist slim en maak met elkaar een stevige constructie!
Reuzespelen
Reuzespelen
Mega mikado, giga 4-op een rij, sumowrostelen, een gigantische hindernisbaan of gewoon een potje KUBB? Alle ingrediënten voor een reusachtige spelletjesmiddag liggen klaar om gebruikt te worden. Veel plezier!
Houd deze pagina goed in de gaten

Er volgt nog véél meer!

Mede mogelijk gemaakt door: