Het entertainment

Met onder andere,..

Clown
Clown
Een clown die ballonnenhoeden, ballondieren en ballonrokjes uitdeelt. Dat mag natuurlijk niet missen op een festival! Clown joepie loopt rond en zorgt voor volop vermaak!
Goochelaar
Goochelaar
Een goochelaar is magisch en mysterieus. Deze goochelaar ook zeker! Hij loopt rond over het festivalterrein en sluit aan bij jouw tafel. Hij laat je verbazen en wie weet leert hij je ook wel een kaart-trucje of twee...
Typetjes
Typetjes
Op bedrijfsfestival TROTS lopen verschillende typetjes rond. Ze maken je aan het lachen, schrikken, denken, verward en verbaasd. Herken jij ze tussen alle festivalbezoekers?
Vogelshow
Vogelshow
Verschillende prachtige roofvogels zijn aanwezig op het festival. Er wordt over ze verteld én je kunt ze bekijken. Er wordt met de vogels gevlogen: Jij kunt ze zo in volle glorie bekijken. Geniet van deze prachtige vogelshow die meerdere malen op het festival bekeken kan worden!
Waarzegster
Waarzegster
Waarzegster Samiera laat jou je toekomst zien. Wat staat jou te wachten op het gebied van liefde, werk, geld, vrienden, reizen en je woonsituatie? Geef je hand of kies voor tarrotkaarten en ze kan het je allemaal vertellen!
Laat je versieren!
Laat je versieren!
Letterlijk versieren bedoelen we dan. Met bodypaint wordt er op je arm, nek of hoofd een versiering aangebracht. Welke kleuren en vormen hebben jouw voorkeur?
Houd de website in de gaten

Er volgt meer!

Mede mogelijk gemaakt door: