De creatieve hoek

Met onder andere...

Insectenhotels bouwen
Insectenhotels bouwen
Hout, spijkers, schroeven,.. Alle materialen die je nodig hebt om het insectenhotel te bouwen liggen klaar. Een enthousiaste instructeur helpt jou een uniek insectenhotel in elkaar te zetten. De vulling? Die sprokkel je bij elkaar. Natuurlijk hebben wij daar al een start in gemaakt!
Funny Hats
Funny Hats
Versier jouw eigen hippe hoed bij Funny Hats! Met jouw eigen gemaakte hoed ga je hip de avond door. Hoe creatief ben jij?
Koe Schilderen
Koe Schilderen
Je begint met een koe van gerecyclede papier-maché. Er staat verf, water, kwasten en lak klaar. Leef je uit, wees creatief en denk out of the box. Schilder deze koe onder het genot van een lekker drankje en hapje!
Kettingen maken
Kettingen maken
Onder begeleiding van een enthousiaste creatieveling ga je aan de slag. Leer hoe je met knijpkralen jouw favoriete kraal op zijn plek houdt of rijg een vrolijke kleurencombinatie aan elkaar. Zo ga je versierd de avond in!
Festivalpost
Festivalpost
Hoe vaak gebeurd het nog dat je een eigen gemaakt kaartje in de bus krijgt? Er staat een grote brievenbus op het festivalterrein. Daar omheen allerlei materialen om de mooiste kaarten te maken. Maak jouw kaart, schrijf hem, adresseer hem en stop hem in de brievenbus!
Metaalkunst
Metaalkunst
Maak een sleutelhanger, een metaal poppetje of een muziekinstrument.
Alles is mogelijk! Hoe creatiever hoe leuker. Je neemt je creatie natuurlijk gewoon mee naar huis!

En meer!

Mede mogelijk gemaakt door: